Real Weddings

Adrienn és Zola idén ünnepelték a 20. együtt töltött évüket. Ennek nem más adott helyszínt, mint Magyarország legimpozánsabb kastélya, a turai BOTANIQ Kastély.

Talán az egyik legelfogultabb bejegyzés következik tőlem, mert Mészi és Dani és az Ő esküvőjük annyira a szívemhez nőtt, hogy még nagyon sokáig fogok azokból az energiákból merítkezni, amit a velük eltöltött idő adott.

Dani esküvői fotós, akit 2020-ban egy közös esküvőn ismertem meg. Nagyon szimpatikus volt, az esküvőt követően talán még...

Amikor a menyasszony felkeresett, hogy segítsek az esküvőjük megszervezésében még nem gondoltam, hogy a 2020-as szezon egyik legnagyobb esküvője van készülőben. Határozott elképzelése volt minden apró részletről, pontosan tudta, hogy mit szeretne majd aznap viszontlátni. Helyszínként Balatonfüred ékét, a Hotel Füredet választották, ahol már jó...


 

Kérj időpontot!

Találkozzunk egy kötetlen és kötelezettségektől mentes beszélgetésre! Így lehetőségünk adódik minden lényeges kérdést részletesen átbeszélni. Az első konzultáció után elkészítjük számotokra személyre szabott ajánlatunkat, mely minden olyan tételt tartalmaz, amit előzetesen kértetek!
A konzultáció és az ajánlatkészítés DÍJMENTES!