Rólunk...

Esküvőszervező 


Van valami az esküvőszervezésben, ami bármekkora kihívás is, boldoggá tesz engem. Egyszerre vagyok szervező, öltöztetőnő, fáradhatatlan asszisztens és minden egyéb, ami annak biztosításához kell, hogy a Nagy Napon minden tökéletes legyen. 

Számomra a szervezés nem csak hivatás, hanem igaz szerelem. Vannak az életben egyszeri és megismételhetetlen dolgok. Ilyenek az esküvők is. Egy esküvő sok-sok apró részletből áll, de minden egyes apró részlet ugyanolyan fontos, hiszen így lesz egy kerek egész. Nekünk, szolgáltatóknak egyetlenegy esélyünk van arra, hogy aznap minden tökéletes legyen. Olyan szervezőnek vallom magam, aki mindvégig azon van, hogy ez sikerüljön. Mindezt nagyfokú felelősségtudattal, empátiával, és elhivatottsággal teszem. A tökéletes esküvő viszont nem csak rajtam múlik. Elengedhetetlen része a csapatmunka, amiben nem utasítgató vezetőként, hanem csapatjátékosként veszek részt. Állandó mozgásban vagyok, ha kell segítek befűzni a ruhád, meggyújtom a gyertyákat vagy épp a videós csapatnak segítek, ha "kisétált" a násznép a képből.


Rólam írták...

Időpont foglalás

 

Találkozz velem

Ahhoz, hogy az esküvőszervezési időszak boldogan teljen, nem csak egy esküvőszervezőre van szükség. Ennél sokkal többre, egy olyan esküvőszervezőre, akiben megbíztok és kölcsönös a szimpátia, ugyanis csak így tudjátok magatokat teljes mértékben elengedni és élvezni minden apró örömöt, amit a szervezés és a Nagy Nap tartogat számotokra.
Ehhez elengedhetetlen, hogy még a szerződéskötés előtt találkozzunk személyesen.