AZ esküvőszervezőről

Esküvőszervező cégünket 2016-ban indítottuk, ami mára már több, mint esküvőszervezési szolgáltatást nyújt az ifjú pároknak. Igazi szerelem szakma a miénk, hiszen részesei lehetünk két szerelmes egyik legfontosabb napjának. Imádom az esküvőket, a reggeli sürgés-forgást, a szinte egész nap tapintható izgalmat, a várakozást, az érzékeny pillanatokat a gyönyörű ruhákat és az esti önfeledt ünneplést. 
Mielőtt elindultam volna ezen az úton, vendéglátással foglalkoztam. Több nagy rendezvényt szerveztünk és bonyolítottunk le. A sokadik ilyen rendezvényen után jöttem rá, hogy ennél többre van szüksége a lelkemnek. Szerelemre, boldogságra, mosolyra, ölelésekre. 

 

Találkozz velünk

Ahhoz, hogy az esküvőszervezési időszak boldogan teljen, nem csak egy esküvőszervezőre van szükség. Ennél sokkal többre, egy olyan esküvőszervezőre, akiben megbíztok és kölcsönös a szimpátia, ugyanis csak így tudjátok magatokat teljes mértékben elengedni és élvezni minden apró örömöt, amit a szervezés és a Nagy Nap tartogat számotokra.
Ehhez elengedhetetlen, hogy még a szerződéskötés előtt találkozzunk személyesen.

 


Kaiser-Nagy Mariann


"Minden menyasszony már számtalanszor elképzelte a nagy napot. Pontosan tudja, milyen ruhája lesz, milyen csokrot tart majd a kezében, esetleg már a helyszínt is kinézte. Egy biztos, ezt a napot tökéletesnek álmodta meg, ahhoz pedig hogy ez így is legyen, megfelelő szakmai tudás szükséges a szervező részéről. AZ esküvőszervező a Ti álmotokat váltja valóra!"