Szolgáltatások

Bármi, amire csak szügségetek lehet..

Helyszín

Vannak helyszínek, amelyeket akár két évre előre is le kell foglalni! Ha olyan helyszínt választotok, amit egy bizonyos napon mindenképp szeretnétek megkapni, akkor érdemes jó előre gondolkodni. Ha viszont rugalmasak vagytok a dátumot illetően, sokkal több lehetőség közül válaszhattok. Mi ezeket a lehetőségeket sorakoztatjuk fel számotokra, hogy elképzelésetekhez, igényeitekhez és álmaitokhoz a leginkább megfelelőt találjuk meg.

Dekoráció

Nagyvárosi, rusztikus, bohém, tengerész, elegáns? A dekoráció az egyik legmeghatározóbb elem egy esküvőn, mely tükrözi a Ti stílusotokat és megteremti a Nagy Nap hangulatát. Stílusotoknak legmegfelelőbb szolgáltatókat ajánljuk. számotokra. Az első személyes találkozótól kezdve minden szükséges egyeztetés, megbeszélés és ötletelés alatt Veletek vagyunk és a dekoratőrrel együtt dolgozzuk ki az igényeiteknek megfelelő dekort.

Fotó, videó

L.M.Montgomery úgy tartja: "Semmi sem vész el igazán, amíg megtartjuk az emlékezetünkben." A Nagy Napotok egyik legfontosabb, ám mégis "láthatatlan" résztvevői a fotós és videós szolgáltatók. Sok-sok éven át fogjátok nézegetni az esküvői felvételeket, ezért fontos, hogy úgy legyen megörökítve a Nagy Nap, ahogy ti szeretnétek. A legmeghatóbb és legszebb pillanatok megörökítőinek kiválasztásaban is segítségetekre vagyunk, csak profi megbízható szolgáltatókat ajánlunk számotokra!

Ceremóniamester, vőfély

A Vőfély vagy a Ceremóniamester felel a jó hangulatért és azért, hogy az esküvőn minden simán menjen és ne legyen fennakadás a programokban. A vőfély rigmusokban, verses formában vezeti fel a vacsora fogásait a főbb programokat és a játékokat is. A Ceremóniamester a vőfély modern változata, szerepük szinte ugyanaz. a rigmusokat a vőfélybotot és a kalapot elhagyva a CM levezényli a programokat, irányítja a násznépet, bejelent minden fontos történést, hangulatot teremt és levezeti a játékokat. Bármelyiküket is válasszátok a nagy napotokra, ebben az esetben is a legfontosabb a szimpátia és a bizalom. Egy napra (vagy annál is tovább) a legjobb barátotok lesz!

Dj, Zenekar

Hangulatot teremt a dekoráció, a ceremóniamester vagy a vőfély, de ki szolgáltatja a talpalávalót? Zenekar vagy Dj? Vagy mindkettő? Érdemes nagy hangsúlyt fektetni a zenére és a zenét szolgáltató Dj vagy Zenekar kiválasztására. Az este hangulatát nagy mértékben határozza meg egy jól megválasztott zenész. Jelen esetben is a Ti stílusotok az egyik legfontosabb tényező, de érdemes figyelembe venn a násznép összetételét és korosztályát is. Ugye nem is olyan egyszerű? Segítünk a legjobb Dj és/vagy zenekar kiválasztásában és együtt ötletelünk a legmegfelelőbb zenei összeállításon. :)

Fodrász, smink

Az esküvőd napján gyönyörűnek kell lenned. A sminkednek és a hajadnak olyan tartósnak kell lennie, hogy egészen reggelig kitartson! Egy profi szakember, olyan frizurát és sminket készít, ami igazán jól áll neked. Passzol a stílusodhoz, nem előnytelen és nem utolsó sorban lerobbanthatatlan! Ahogyan mindenben, ebben a szakmában is a legjobbakat ajánljuk számotokra!

Selfie gép

Egyre több esküvőn találkozhatunk selfie géppel. Nem csak a hangulatot dobja fel a vicces kiegészítőkkel, hanem örök életre szóló emlékkel ajándékozza meg a képek készítőit és az ifjú párt a kinyomtatott fotókkal, melyeket akár a vendégkönyvbe is ragaszthatnak vagy haza is vihetik magukkal.

Eljegyzési- és karikagyűrű készítés


Külföldi esküvő

Ha nem vágytok nagy esküvőre, hanem szívesen mondanátok ki a boldogító "igent" egy csodálatos tengerparton kettesben.

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot tőlünk, gyorsan, egyszerűen.