Mivel tud többet egy esküvőszervező?

2018.04.09

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért ne tudná valaki megszervezni magának az esküvőjét? Biztosan megtudja, viszont nem lesz könnyű. Ha kellő szervezési készséggel, rengeteg szabadidővel és soha nem múló lelkesedéssel rendelkezik.
Ha ez a lelkesedés alábbhagy, akkor jön a következő kérdés: Mivel tud többet egy esküvőszervező? 

Tapasztalatok

Egy esküvőszervezőnek nem ez lesz az első esküvője, de nem is az utolsó. Nektek viszont igen, és mindennek tökéletesnek kell lennie. Megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Kapcsolatok

Minél több esküvő áll mögöttünk, annál több szakmai kapcsolatot építünk ki. Így biztosan a hozzátok legjobban passzoló szolgáltatót tudjuk nektek ajánlani. 

Ötletek

Minden egyes részletre van újabbnál újabb ötletünk, hiszen követjük az esküvői trendeket és az igényeket.

Buktatók

Nincs olyan tökéletesen megrendezett rendezvény, amiben nincsen hiba. Ismerjük az általános buktatókat, így ezeket helyén tudjuk kezelni, vagy fel tudunk rá készülni. Szerencsés esetben ezekről a hibákról, ti már csak másnap szereztek tudomást.

Forgatókönyv

Ha magatoknak készítitek, biztosan nem ilyen részletességgel tennétek meg, mert nem tudhatjátok, hogy erre szükség van. Persze ez nem baj. :) Ezért vagyunk mi. 

Spórolás

Koordában tartjuk számotokra az esküvői költségeket, hiszen ismerjük a reális árakat.  

Koordinál

Az első ajánlatkéréstől kezdve koordináljuk a szolgáltatókat. Ez az jelenti, hogy a Nagy Napon az első szolgáltató érkezésétől, az esküvő végéig a helyszínen vagyunk.

Biztonság

Minden az adott időben az adott helyen lesz. Nyugodtan hátra dőlhettek és élvezhetitek a Nagy Nap minden pillanatát. Mindent kézben tartunk.