Rólunk mondták...

"Csak ajánlani tudom Mariannt! Legszuperebb esküvőszervező, rendkívül alázatos, barátságos, de közben határozott, rugalmas, a szervezőképessége határtalan, ki sem kell mondanod mit szeretnél, már ott is van. Erre születtél! 

Mindent is Köszönünk! A mögötte lévő csapat meg mindent felülmúlt. Képek, videó, dekor, hang- és fénytechnika, ceremóniamester. Szerintem a legjobb csapat! Mindenkinek Nagyon Köszönjük! Fel sem tudom sorolni annyira hálásak vagyunk!"

Kiss-Szenczy Adrienn

BOTANIQ Turai Kastély - 2022.07.02.

"Döbbenet amit letetteél az asztalra! Minden tiszteletem a Tiéd!
Értékelésem: 5 csillag!

Erősségeid között a legkiemelkedőbbek a lelkiismeretes hozzáállásod, szabálykövetésed, határozottságod, de egyben kedves és barátságos hozzáállásod. 
Bízom benne, hogy hamarosan lesz következő esemény, aminek szervezésével nagy bizalommal foglak felkérni."

Kiss Zoltán

BOTANIQ Turai Kastély - 2022.07.02.

Rebi és Attila

2020.08.07. Deák Udvarház

"Szívből ajánlom Kaiser-Nagy Mariann-t. Profizmusa és segítőkészsége miatt olyan esküvőt kaptunk, amiről álmodtunk. Rengeteg terhet levett a vállamról, így az esküvőm napján csak annyi volt a feladatom, hogy jól érezzem magam. Mariannon látszik, hogy a munkája a hobbija és a szerelemprojektje, és a szervezés során végig így is viselkedett. Minden pénzt megért a segítsége és a támogatása! Bátran ajánlom! 10/10000 Szívből örülök, hogy megismerhettem!"

Eszter és Balázs

2020.09.04.

"Kedves Mariann! Engedd meg, hogy ezúton is megköszönjünk mindent, amit értünk tettél úgy a tegnapi napon, úgy a megelőző hetekben. Elmondhatatlan könnyebbséget okozott, hogy számíthattunk rád, hogy mindig azokat a terheket vetted le a vállunkról, amik a leginkább nyomták a vállunkat. Nélküled és a csodálatos szolgáltatói csapatunk nélkül nem tudtunk volna ennyire önfeledtek és vidámak lenni, anélkül pedig nem sikerülhetett volna ennyire csodálatosan életünk nagy napja sem. Nagyon hálásak vagyunk, hogy az utunkba sodort téged a sors. Remélem, hogy az élet legalább annyi boldogságot és segítséget ad neked, amint amennyit te adsz az embereknek! De tudod mit? Legyen elég fele annyi és már annyitól is garantáltan boldog lesz minden napod. Köszönünk még egyszer mindent.  "

Livi és Olivér

2020.10.10. Hotel Füred****

"Örülök, hogy Te szervezted az esküvőmet! Köszönöm! ❤️ "

Mariann és Peti

2020.09.26. Wedding Wood

"Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom: mi köszönjük, hogy könnyebbé, szebbé, nyugodtabbá, egyszerűbbé és varázslatosabbá tetted számunkra ezt a korona nélkül is nehéz, azzal még nehezebb időszakot. Minden menyasszonynak szüksége van egy Mariannra, és arra a staffra, akit te hozol minden egyes esküvőre. Mariann szuper szervező, mindig összeszedett, felkészült, pontos, és kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik, ezért a legjobb szolgáltatókat tudja megszerezni az esküvőre. Járványhelyzetben is szó szerint világraszóló, gyönyörű, emlékezetes esküvőt szervezett számunkra. És akkora terhet vett le a vállunkról, amit előtte elképzelni sem tudtunk. Gyakorlatilag az esküvőnk szervezése egy élvezetes, hangulatos, baráti találkozókkal színezett élményutazás volt. Örökké hálásak leszünk "

Anna és Tibor

2020.08.01. Magyar Talléros

"Mindenkinek ajánlom Mariannt. Igazán profi, mellette bátran elengedheti magát az ifjú pár a nagy napon. Mindenre (is) gondol, nem bántuk meg, hogy Őt választottuk. Köszönjük. 10/10 "

Andi és Norbi

2018.08.11. 

"Drága Mariann! Szavakkal nem tudom kifejezni,hogy mennyire köszönünk neked mindent!Mi Németországban élünk és ilyen messziről nagyon nehezen tudtunk volna Magyarországon egy esküvőt megszervezni. Örülünk, hogy téged választottunk. Tiszta szívből ajánlom, a jövendőbeli menyaszonyoknak Mariannt. Egy percig nem idegeskedtünk hiszen mindent csodálatosan kézben tartott. ."

Némethné Mozbacher Rita

2021.06.13.

"Imádom!
Hatalmas segítség volt nekünk a Nagy napon és az azt megelőző szervezési feladatoknál. Nem is tudom mi lett volna velem ha nincs ott, nagyon pörgős napunk volt, és ő minden apró részletre nagyon odafigyelt, minden hirtelen fellépő problémát azonnal megoldott, nem kellett idegeskednünk semmin. Emberileg pedig csodálatos személyiség, kedves, közvetlen, minden menyasszonynak csak őt ajánlom."

Halmi Eszter


Az esküvő koordinátorunk Kaiser-Nagy Mariann volt, aki egy tündér! Két nappal az esküvőnk előtt csatlakozott be aktívan a szervezésbe, és mindent elintézett nekünk! Levett minden terhet a vállunkról a nagy napon, és ami miatt valóban egy kincsnek gondolom: hogy a koszorúslányaim és az örömszülők is teljesen tehermentesítve voltak. Nálunk nem rohangált anyukám a parkolóba, nem szakadt meg a tanúm az ajándékok cipelésével, nem ugrasztottam egy koszorúslányt sem a vacsorája mellől, mert valami kellett, mivel Mariann még azelőtt megoldotta, hogy kérni kellett volna. Izgulni semennyire nem izgultunk, és ez Kaiser-Nagy Mariann érdeme = mindent megért, hogy aznap tökéletesen nyugodtak, átszellemültek és határtalanul boldogok lehettünk, mert tudtuk, hogy a legjobb kezekben van a nagy napunk.

Niki és Roli

2018.06.22.

"Draga Mariann!  Nem csak eletem legszebb napjan voltal velem, hanem annal is tovabb. Hihetetlen halas vagyok, jobb eskuvoszervezo a vilagon nincsen. Minden reszletre odafigyeltel. Nem csak egy szolgaltatokent alltal hozzam, hanem egy igazi baratkent egy egesz even keresztul.  Remelem ezutan is tartjuk a kapcsolatot majd. "

Ágota és Dani

2018.08.04.

"Mindent is! Tökéletes segítség volt az első perctől az utolsó utáni pillanatig. Plusz a ráadás! Köszönünk mindent! Azért, mert Te vagy AZ! "