Evelin & Csaba

Ez egy privát oldal, amelyet csak a regisztrált felhasználók láthatnak. 


Szeretnénk megosztani veletek a hírt, miszerint elkezdtünk készülni életünk legnagyobb és legszebb napjára. Az időbeosztásunk nagyon szűkös, viszont számunkra nagyon fontos, hogy velünk ünnepeljetek az esküvőnk alkalmából. Ezért elöljáróban szeretettel küldjük Nektek virtuális meghívónkat, hogy Ti is tudjatok velünk együtt készülni. 

 Ígérjük, hamarosan egyeztetünk egy időpontot, ami Nektek is megfelel, hogy személyesen is átadhassuk meghívónkat. Megjelenésetekre feltétlen számítunk, kérjük ha időtök engedi olvassátok át a weboldalon található információkat és jelezzetek vissza nekünk. 

 Szeretnénk életünk legszebb napját a lehető legnagyobb meghittségben, érdeklődő tekintetek nélkül tölteni. Így kérjük minden, az esküvőnkkel kapcsolatos információt kezeljetek nagyon bizalmasan!

Evelin & Csaba

Kedves Családunk, Barátaink!

Szeretettel meghívunk benneteket a 2023. május 21-én 15.30-kor kezdődő egyházi esküvőnkre és az azt követő vacsorával egybekötött ünneplésre.

15.00 Vendégfogadás a templomnál

15.30 Egyházi szertartás

16:30 Állófogadás a Kiscelli Múzeumban

17:30 Polgári szertartás

19:30 Vacsora

Minden további információval hamarosan jelentkezünk, de kérjük addig is írjátok be a dátumot a naptáratokba, mert részvételetekre feltétlenül számítunk!

Kérjük jelezd nekünk, hogy számíthatunk-e rád életünk egyik következő fontos állomásának megünneplése alkalmából. Kérlek, töltsétek ki az alábbi űrlapot, hogy a lehető legfelkészültebben tudjunk benneteket fogadni.

Amennyiben ételekkel, utazással vagy bármi egyébbel kapcsolatban kérdésed merülne fel, keresd bizalommal szervezőnket Mariannt az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Kaiser-Nagy Mariann
+36 30 418 24 07
info@azeskuvoszervezo.huMinden Kedves Vendég és Rokon!
Kérünk titeket, hogy ne vegyétek zokon!
De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet
Ennek elkerülése végett,
Amit ajándékra szánnátok,
Inkább borítékban kezünkbe adjátok.
Ígérjük, hogy nem vész kárba,
Előbb utóbb befektetjük egy kisbabába.


Templom

Kiscelli Múzeum

Parkolás és megközelítés

Amennyiben autóval érkeznétek, kérjük a piros négyzettel jelölt parkolót vegyétek igénybe, mert a templomnál és a Kiscelli Múzeumnál is nehézkes a parkolás. A parkolóból a térképen jelzett útvonalon kényelmesen, 6 perc sétával juthattok el a templomig, ahol 15.00-tól várunk Titeket!

Evelin & Csaba