Esküvőszervező ajánlat

Kedves Jegyespár!

Nagyon szépen köszönöm a megkeresést és engedjétek meg, hogy gratuláljak eljegyzésetekhez!

Levélben nehéz leírni mindent, még aki nagyon alapos, annak sem sikerülhet, hiszen ez olyan személytelen és megfoghatatlan. Mégis, ez az első lépés, és ebből majd eldönthetitek, hogy lesz-e folytatása a levélváltásunknak.

Úgy gondolom, hogy a sikeres együttműködésünk fontos feltételei közé tartozik a kölcsönös szimpátia. Ezt csak egy személyes vagy online megbeszélés alkalmával tudjátok eldönteni. Beszélgetünk rólatok, az elképzeléseitekről, és arról hogy én mit is csinálok és hogy dolgozom, ki vagyok mi vagyok, milyen feladattal szeretnétek megbízni. Ez egy minden kötöttségtől mentes beszélgetés, ami után majd közösen eldöntitek, hogy szeretnétek-e folytatást.
A találkozót követően tudom elkészíteni számotokra a személyre szabott ajánlatot.

Alapvetően több csomagunk is van, és ajánlatunk összegét mindig az igényekhez mérten kalkuláljuk, így lesz teljes mértékben rátok szabott az esküvőtök.

Konzultációra személyesen és online is van lehetőség. Irodánk a belvárosban található, de szívesen találkozom veletek bárhol, ahol Nektek kényelmes. Bármilyen online fórumon a rendelkezésetekre állok nagy szeretettel. 

Ha úgy döntötök, hogy bizalmat szavaztok nekem, akkor kezdődhet a közös "munka", és sorra vesszük a hiányzó dolgokat, amiket megbeszélünk. Folyamatos e-mailes és telefonos kapcsolatban vagyunk, amikor a helyzet úgy kívánja személyesen találkozunk. Én vagyok az az ember, akivel gond nélkül átbeszélhetitek a vágyaitokat, és félelmeiteket, megoszthatjátok az esküvővel kapcsolatos gondolataitokat.

Először felépítjük az esküvő alapvető pilléreit, miután ez megvan jöhet egy kis pihenő, amikor esküvői gondolatok nélkül visszazökkenhettek a normál kerékvágásba. Kell ez a kis lazítás mindenkinek ilyenkor, hogy ne váljon egy negatív élménnyé a szervezés és megmaradjon a lelkesedés.
Amikor vége a pihenőnek szólok, és a pillérekre felépítjük a többi apró részletet amíg össze nem áll egy teljes egésszé. A forgatókönyv megírásakor lesz kész az esküvő.

Minden apró részletre kitérünk benne, így mire eljön a nap, nem lesz nyitott kérdés, nem lesz nyomás a vállaitokon és felszabadultan át tudjátok élni ezt az érzelmekben gazdag eseményt.  

Ígérjük, 48 órán belül felvesszük Veletek a kapcsolatot, ha mégsem tennénk, kérlek jelezzetek telefonon. 

Addig is, örömteli várakozást és ölelésekben, szerelemben gazdag napokat kívánok!

Olvasd be a QR kódot és mentsd el egyszerűen elérhetőségünket!