REAL WEDDINGS

Itt olvashattok bővebben az általam szervezett vagy koordinált esküvőkről. Beleláthattok az első találkozók, a szervezési folyamat és a nagy nap történéseibe. Ha érdekel, hogyan zajlik egy esküvő megszervezése az első konzultációtól az utolsó ölelésig, akkor szeretettel meginvitállak a REAL WEDDINGS beszámolóira.

Adrienn és Zola idén ünnepelték a 20. együtt töltött évüket. Ennek nem más adott helyszínt, mint Magyarország legimpozánsabb kastélya, a turai BOTANIQ Kastély.

Talán az egyik legelfogultabb bejegyzés következik tőlem, mert Mészi és Dani és az Ő esküvőjük annyira a szívemhez nőtt, hogy még nagyon sokáig fogok azokból az energiákból merítkezni, amit a velük eltöltött idő adott.

Dani esküvői fotós, akit 2020-ban egy közös esküvőn ismertem meg. Nagyon szimpatikus volt, az esküvőt követően talán még...

Amikor a menyasszony felkeresett, hogy segítsek az esküvőjük megszervezésében még nem gondoltam, hogy a 2020-as szezon egyik legnagyobb esküvője van készülőben. Határozott elképzelése volt minden apró részletről, pontosan tudta, hogy mit szeretne majd aznap viszontlátni. Helyszínként Balatonfüred ékét, a Hotel Füredet választották, ahol már jó...

Mariann és Peti esküvője egy hűvös szeptember végi napon volt a tündérek völgyében. Rövid, de annál intenzívebb szervezés volt, rengeteg személyes találkozóval. Nagyon a szívemhez nőttek és azt hiszem életre szóló barátság lett az egykori "munkakapcsolatból".

Rendhagyó módon, Eszter, a menyasszony beszámolóját hoztam el, amit a Nuptia.hu-nak mesélt el. Az esküvőt eredetileg júniusra tervezték, amit végül a járványhelyzet miatt szeptemberre szerveztünk át.

Rebi és Attila esküvőjével rekordot döntöttünk. Kevesebb, mint 2 hónap alatt szerveztük meg életük legszebb napját. Nem állt túl sok idő a rendelkezésünkre és a helyzetünkön a járvány sem segített, de Rebi határozottságának köszönhetően 2-3 hét alatt összeállt az esküvői stáb és megtaláltuk a számukra legmegfelelőbb helyszínt is.